Behoefte aan een ontspannend weekend? Vlak bij het bos, gratis gebruik maken van onze buiten-jacuzzi? Maak hier in de ochtend je eigen koffie, of cappuccino. Standaard op onze kamers, een volautomatische espressomachine.

BED055

+31(0)850600019

info@bed055.nl

Chopinlaan 50, 7333 GE APELDOORN

FOLLOW US

  /    /  Wandelen

Wandelen

Let’s Walk

Beekbergerwoudroute:

Van Oude Wildernis naar Nieuwe Wildernis

Deze wandeling is ongeveer 2 kilometer en gemarkeerd met blauwe pijlen.

Het Beekbergerwoud vormt met ruim 100 hectare een moerasgebied met nu nog jonge zogenaamde elzenbroekbossen en natte graslanden, gelegen tussen Apeldoorn en Klarenbeek. In het gebied is een wandelpad aangelegd met opgehoogde zandpaden en vlonders over het water. Honden zijn, mits aangelijnd, toegelaten.
Het Beekbergerwoud is in beheer van Natuurmonumenten en nog volop in ontwikkeling.

Download route in PDF: http://www.ivn-apeldoorn.nl/publicaties/Wandelroute%20Beekbergerwoud.pd

Weteringsebroekroute:

Tussen Apeldoorn en Teuge vind je het Weteringse Broek, een natuurgebied waar je naar hartenlust kunt wandelen en fietsen. Ontdek dit fijne boerenlandschap zo dicht bij de stad en geniet er van de rust en de ruimte.

 

Berg en bos route:

De route Berg en Bos voert je van station Apeldoorn aan de westkant de stad uit, de bossen in. Een wandeling met een koninklijk tintje én kans op wild. Van ’de koninklijke Kus’ gaat de route door het Amalia-park, naar landgoed Berg en Bosch, grenzend aan de Kroondomeinen, een koninklijk jachtgebied.

 

Category:
Date: